9 Meest Gehoorde Signalen dat je flink uit verbinding bent geknald met jezelf.

Nou hehe, jeetje! Eindelijk lijk ik dat ei eens gelegd te hebben! In een prachtige reis met mezelf de afgelopen jaren, en bijzondere inzichten en successen die ik heb mogen beleven, ben ik er klaar voor nog scherper te staan voor wat ik te doen heb! Zondag heb ik het geuit in het netwerkspel, en ik zal het je nu ook presenteren!

(Wil je het zien? Klik dan op deze link:https://www.linkedin.com/posts/riejannekespruijt_netwerkspel-21dagenzichtbaarheidchallenge-activity-6858105537322651648-a-z9)

Ik ben Riejanneke, Topcoach voor de Ambitieuze Talentvolle Ondernemers of Expert Adviseurs/Consultants.

Ik geloof in de kracht van “Eerlijheid aan Jezelf” en het doorbreken van je eigen shit voor een vrij leven vanuit je volle potentie.

Word je eigen succesverhaal!

Ik beloof in één Masterclass of Doorbraaksessie jou te laten ontdekken waar je wel invloed op hebt en waarom jij geen rust ervaart maar alles doet vanuit het “moeten” en/of “vechten”. 

Van vastzitten naar een vrij & betekenisvol leven.

Zo, wat vind je mij van mijn nieuwe profilering? Dit is een ruwe versie en zal geheid nog verder verscherpt worden! Net zoals mijn doelgroep ook moest ondergaan, en zo heb ik afgelopen weken zeker 15 interviews afgenomen om hun pijn en verlangen zichtbaar en tastbaar te krijgen. Ik heb mensen geïnterviewd die zich herkenden in ‘een leven met vele teleurstellingen, drama’s en vastlopen’. Die zich konden vinden in de term ‘gebroken mens’. En aan aantal dezelfde alarmerende signalen kwamen bij velen terug in de aanloop naar je ‘gebroken voelen’. Ik ga ze met je delen….en als je me volgt ga ik volgende week zelfs de tips delen hoe jij dit kan voorkomen! Hier komen ze:

9 Meest Gehoorde Signalen dat je flink uit verbinding bent geknald met jezelf.

  1. Wanneer je altijd lijkt te “moeten”;

Wanneer het ‘moeten er niet meer toe doet of er niks meer aan bijdraagt.

Wanneer het ‘moeten’ je op de been houdt.

Wanneer het ‘moeten’ zich tegen je keert, terwijl het altijd je kracht was om door te zetten

  1. Intense verlangen en behoefte aan rust; Als ik jou de vraag nu zou stellen,”wat is je verlangen”? Dan is jou antwoord direct “Rust”. Je geeft het alleen niet graag toe.
  2. Jezelf constant inhouden, aanpassen of zelfs terugtrekken. Je voelt niet meer de kracht of het vertrouwen om vanuit jezelf te reageren en aanwezig te zijn. Je probeert het op te lossen door het uit de weg te gaan, niet meer aan te gaan. Je bent aan het veranderen wie je bent
  3. Alles wat frustreert waar je geen invloed op lijkt te hebben wat enorm veel energie kost. Er gebeuren vele dingen over de dag heen die jou frustreren, maar waar je direct het gevoel hebt geen invloed op te hebben. Je kan het niet uit de weg, maar wordt er wel constant mee geconfronteerd. Het laat je volledig leeg lopen. 
  4. Je ervaart constant tegenwerkingen. Het lijkt wel dat alles moeilijk bij jou gaat. Het ene lastige heb je nog niet achter de rug of de volgende dient zich aan. Alsof het bij jou niet normaal kan gaan…Niet gewoon een keer vanzelf.  
  5. In alles aan jezelf gaan twijfelen. Al die frustraties waar je geen invloed op hebt..al die tegenwerkingen…constant weer het gevoel je te meoten aanpassen of inhouden..Je ziet dit niet veel om je heen en ondanks dat je constant doorzet ga je toch twijfelen aan jezelf.
  6. Altijd het gevoel hebben te moeten vechten voor iets. Wanneer iets je echt nog interesseert, wanneer je toch echt ergens nog voor wilt gaan, lijkt dit nooit zonder strijd te kunnen gaan. Jij moet er elke keer weer voor vechten. Het kost je bakken met energie en vele frustraties, maar lijkt niet anders te kunnen wil je bereiken wat je voor ogen hebt.
  7. Diepe onrust; je weet niet meer hoe, je ziet het niet meer, je begrijpt het niet meer en wordt er constant mee geconfronteerd. Je komt sterk en onafhankelijk over, maar diep van binnen voel jij een constante onrust. Het klopt niet meer, en je weet dit. Je weet ook dat jij ermee hebt om te gaan, maar bent eigenlijk moedeloos. Tegelijkertijd zal je nooit opgeven en stoppen, en dat maakt je onrustig. Want hoe nu verder…
  8. Je uit je niet meer; je bent stil geworden. Je bent jezelf kwijtgeraakt. Je bent werkelijk anders geworden. Je bent niet meer de persoon die je van binnen gevoeld hebt, en die er nog wel zit maar die je niet meer durft te voelen. Je bent in de overlevingstand geraakt. Je hebt jezelf opgegeven, omdat je niet anders meer kon. En toch….geef je niet op?!

De 15 geïnterviewden zochten allemaal hetzelfde; rust, stabiliteit, liefde voor- & verbinding met jezelf, van betekenis zijn, minder druk & onrust, niet alles “moeten”, niet meer vechten, meer energie, weten wat je wilt en dat je het ook kan/doet; vanuit vertrouwen & meer zelfkennis. 

Ik geloof echt in “Eerlijkheid aan Jezelf”; Alles wat jou gebeurt, kan jou helpen en laten leren wie jij bent. Zodat jij zelf je groei kan bepalen; vanuit vertrouwen en zelfkennis. 

En nou ben ik benieuwd

Waar jij het meest tegenaan loopt in je leven, staat die in het rijtje of heb je nog een nieuwe?

Ik geloof heilig in het principe van “eerst geven”, en om deze intentie kracht bij te zetten geef ik een ieder die antwoord geeft op bovenstaande vraag toegang tot een speciale Q&A Groepscoaching “Doorbreek je Shit voor een Vrij en Succesvol Leven”.

Voor diegene die er aan toe zijn om hun shit onder ogen te komen en de krachtigste keus ooit te kunnen maken.

Dank je wel voor het lezen en ik kijk uit naar jouw reactie!

En wil je aub deze blog met jouw relaties delen? Of stuur het naar diegene waarvoor jij denkt dat het waardevol is. Dat waardeer ik enorm en alvast enorm bedankt!

Ik hoop je gauw te ontmoeten, EN voeg me gerust toe aan jouw netwerk 🙂

Warme groet,

Riejanneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *