CooL, ja ik wil!

Heeft u overgewicht (BMI>25) met daarbij een verhoogd risico op diabetes mellitus type 2 (DM2) of hart- & vaatziekten?

of

Ernstig overgewicht (BMI>30)?

CooL staat voor Coaching op Leefstijl. De aanpak is gericht op het stapsgewijs aanpassen van het leefpatroon en op het bereiken van een duurzame verandering van de leefstijl in zowel motivatie als gedrag.

Belangrijke thema’s zijn voeding, beweging, slaap, stress, energiemanagement, timemanagement, vitaliteit en ontspanning, en bestaat uit een basis- en onderhoudsprogramma.

Het basisprogramma duurt ongeveer 8 maanden en het onderhoudsprogramma ongeveer 16 maanden.

Een gezonde leefstijl is alles wat u doet en/of laat om gezond te blijven. Een gecombineerde leefstijlinterventie geeft hier antwoord op d.m.v. een leefstijlprogramma. In uw eentje werken aan een gezondere leefstijl kan lastig zijn. Door deel te nemen aan een gecombineerde leefstijlinterventie wordt u hierbij ondersteund, door zowel het programma als mij de Leefstijlcoach.

Meer weten? Download hier de flyer, of schrijf je in voor persoonlijk contact en een informatiebijeenkomst.

One Reply to “CooL, ja ik wil!”

  1. Hallo
    Sinds vorig jaar heb ik diabetes. Ik heb toen een leefstijl programma gevolgd via Fysiotherapie Dalfsen. Dit heeft goed geholpen. Ben afgevallen en mijn suiker was op pijl.

    Nu merk ik toch dat het weer moeilijk.wordt. Mijn BMI zit denk ik net boven de 25. En mijn suiker schommelt rond de grens van Diabetes.

    Dus graag krijg ik meer informatie over uw programma. Vooral de bijeenkomst tijden zijn belangrijk ivm werk als gastouder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *