Mijn ideale klanten zijn vechters, harde werkers & doelgericht. Zoekende en investerende in gezondheid (in TIJD, GELD en ENERGIE). Ze zijn loyaal, trouw en betrokken, met een groot hart. Ze nemen regie en verantwoordelijkheid. Zijn Open Minded; nieuwsgierig & leergierig. Ze leven bewust.

Ik help mensen naar afvallen wat verder gaat dan een paar kilo’s. Afvallen wat meer is dan een een tijdje “te dik” te zijn. Het soort afvallen waarbij het gaat om Life-Changing.

Ik geloof dat (levenslange) obesitas nooit alleen een kwestie is van lange tijd teveel eten. Het is veel meer. Het vraag veel meer dan alleen een dieet/schema of wondermiddelen. Het vraagt om jezelf te willen leren kennen. Om te snappen ‘waarom je doet wat je doet?’. Ik noem dat Eerlijkheid aan Jezelf. Ook kijken wat obesitas voor jou betekent heeft, en nog gaat betekenen wanneer je dit life-changing wilt veranderen. Life-changing afvallen is dus niet alleen fysiek, óók geestelijk; vóór, tijdens als ná het traject.

Ik geloof dat “Life-Changing” afvallen alleen kan, wanneer je ook inzicht en grip hebt op jouw totale gezondheid. Met inzichten van een echte gezondheid, en de status van gezondheid die jij hebt, vind je altijd je disbalans en/of trigger die terugvallen in het afvalproces helpen ontstaan. Life-Changing betekent dus de grip te willen nemen op je gehele gezondheid. Je wordt weer eigenaar van jouw leven.

Mijn belofte is dat het kan! Ik help je direct naar de kern van jouw obesitas; jouw ‘waarom doe je wat je doet’. Jij pakt de grip over jouw gezondheid, en leert life-changing af te vallen; fysiek als geestelijk.

I preach what I teach. Ik breng levensexpertise; ik was 28jr morbide obese. Je weet wat je aan me hebt; Ik ben direct & eerlijk; Met veel liefde en compassie confronteer ik. Geen “pleisterwerk” of “trucjeswerk” = No Nonsense & Eye-opening. Ik vang je op, en help je weer op weg. Ik weet wat het is.

En vooral; ik geef. Om jou.

Wil je er alvast meer over weten? Bekijk deze pagina of download hier de digitale brochure.