Zijn wie JIJ bent?

Ik coach op een diepere waarheid. Die in jou zit.

Hoe?

Ik ben een levenscoach, en coach met aandacht op alles wat er is, alles wat jij bij je draagt. Ik help je je te verbinden met jezelf, en dat wat er werkelijk in je speelt. Ik vind verbanden die jij niet meer ziet of weet. Zo verbind ik lichaam met geest, en andersom.

Jij vindt zo jouw diepere waarheid, omarmt deze en gaat hem leven. Je krijgt regie terug op wie jij bent, en wat je wilt. Wat er echt voor jou toedoet; Jouw essentie.

Mijn expertise

Ik ben hoogbegaafd en hoogsensitief. Een expertise die ik inzet om jou snel te lezen en te voelen. Snel het diepere niveau op te kunnen zoeken en tot de kern te kunnen komen. Ik ben direct en eerlijk, zodat je doorbraak snel kan plaatsvinden, en de oprechte aandacht mag ontstaan voor wie jij werkelijk bent.

Mijn intuïtie is sterk ,en hierin essentieel; het is mijn wijze waarop ik me verbind met jou, en de spiegel voor je kan ophouden. De spiegel die jouw lichaam & geest nodig heeft. Vanuit dat startpunt, die doorbraak, kan innerlijke herstel plaatsvinden, en jouw nieuwe tijd starten.

Extra Expertise die ingezet kan worden:

Zorgen voor jezelf, kiezen voor jezelf, betekent zorgen voor je geest én lichaam. Door orthomoleculaire voedingsleer i.c.m. leefstijlgeneeskunde creëren we een optimale zelfherstellend vermogen in je lijf zodat lichamelijke genezing kan plaatsvinden. Zodat je lijf jouw ondersteund in de reis die je met jezelf mag gaan maken.

Door jou te voelen, te lezen, te horen en te zien, weet ik waarheen ik je reis mag begeleiden. Help ik je authentieke keuzes te maken én te beleven, die je werkelijkheid doen veranderen. Dus waar jouw nieuwe tijd mag gaan ontstaan.

Bij mij ga je het beste willen wat je kan, wat in jouw vermogen ligt, omdat je trouw wordt aan wie jij werkelijk bent. Jouw essentie.

Eerlijkheid voor en aan jezelf.