De dynamiek en hectiek in je leven, bepalen vaak de flow. Die flow kan je lange tijd van dienst zijn, je in je kracht zetten en een enorme drive voor je zijn.
Wat gebeurt er nou werkelijk wanneer deze flow zich tegen je keert, en je gevoel van regie volledig kwijt bent geraakt?

Vaak laten we dit hele lange tijd niet zien aan de buitenwereld, en behouden we ogenschijnlijk onze sterke persoonlijkheid. Des te groter wordt de strijd en de machteloosheid. Je bent jezelf kwijt. Je hebt geen grip meer op je leven. Je voelt je gebroken.

Jouw TotaalBalans

Er ontstaat een flinke verstoring in je totaalbalans. Deze disbalans laat zich zien op meerdere terreinen in je leven; lichamelijke klachten, je relaties en emoties, je denken en overtuigingen, je doelen en dromen, en mogelijk zelfs je wilskracht en motivatie om door te gaan en vol te houden.

Levensstijlcoaching gaat over deze terreinen en diens onderlinge samenhang. Een complexe puzzel, waar ontbrekende puzzelstukjes zijn ontstaan.

Regie
Balans Model Mark

Ik daag je uit om de puzzel compleet te maken. Jou compleet te maken. Ik creëer het speelveld waarin je zelf gaat ontdekken wat jouw totaalbalans is, en wat die je te vertellen heeft; eerlijkheid aan jezelf.

Kracht

Je weer terug te brengen in je kracht en regie te geven over je eigen kwetsbaarheid zodat je grip kan krijgen op je leven.

Bij mij ga je het beste willen wat je kan, wat in jouw vermogen ligt, omdat je trouw wordt aan wie jij werkelijk bent.

Je wordt promovendus van een nieuw stukje levenswerk, en zal je eigen leven verrijken door hierin te promoveren.

Het is jouw tijd!

Eerlijkheid voor en aan jezelf.

Extra Expertise die ingezet kan worden:

Leefstijlcoaching

Zorgen voor jezelf, kiezen voor jezelf, betekent zorgen voor je geest én lichaam. Door orthomoleculaire voedingsleer i.c.m. leefstijlgeneeskunde creëren we een optimale zelfherstellend vermogen in je lijf zodat lichamelijke genezing kan plaatsvinden. Zodat je lijf jouw ondersteund in de reis die je met jezelf mag gaan maken.

Download hier de flyer, geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik.