Mijn ideale klanten zijn van zichzelf al harde werkers en strijders, altijd onderweg om te willen leren en zichzelf te ontdekken. Investeren altijd in hun leven in TIJD, GELD en ENERGIE. Ze nemen constant regie, hebben een groot verantwoordelijkheids- & rechtsvaardigheidsgevoel en een intense behoefte aan eigenaarschap en autonomie. Zijn Open Minded; nieuwsgierig & leergierig; Ze leven vanuit een hoge zelfbewustzijn en positieve kritische ingesteldheid. Een sterke behoefte naar directheid en eerlijkheid.

Ik help Intrinsiek Gemotiveerde, Intense, Complexe, Ambitieuze Talentvolle mensen naar het toe-eigenen van hun leven waarnaar ze verlangen en zoals ZIJ die verdienen.

Hoe? Met Eerlijkheid aan Jezelf! Schrijf je nu in voor de Q&A Groepscoaching “Doorbreek je Shit; voor een Vrij en Succesvol Leven” => hetistijd.hora-est-coaching.nl/groepscoaching

Ik geloof in de kracht van Eerlijkheid aan Jezelf en het doorbreken van je eigen Shit voor een vrij leven vanuit je volle potentie. Word je eigen succesverhaal!

Ik beloof in één Masterclass of Doorbraaksessie jou te laten ontdekken waar je wel invloed op hebt en waarom jij geen rust ervaart maar alles doet vanuit het “moeten” of “vechten”. Van vastzitten naar een vrij & betekenisvol leven!(Doorbraaksessie a 17,-? Contact mij!)

Ik leer alleen wat ik leef en ik zeg alleen hoe ik het doe. De pijlers hierbij zijn: Transparantie, Meesterschap, Talk-the-Walk en vooral eerlijkheid aan jezelf en gericht op doorbraken (wordt soms ook als een KICK-in-the-Ass gezien). Die geef ik ook graag! No-nonsense, provocerend en confronterend als het moet, zo liefdevol, en compassievol als het mag…Zo relaxed en chill als het is..met oprechte aandacht voor JOU!

Mijn magische woorden zijn:
You are Magic; Own that Shit. Eerlijkheid aan Jezelf, Own Your Life, It’s up to you;