Zijn wie JIJ bent?

Ik coach op een diepere waarheid. Die in jou zit.
Met mijn Hart; voel ik jou, geef ik liefde, ga jij jezelf lief hebben, groei je in liefde.
Mijn hoofd: Ziet-, Hoort-, Weet wat is

Ik geef je eerlijkheid aan jezelf, opdat jij eerlijkheid vindt naar jezelf toe.
Ik zorg, voor jou en je lijf. 

Door diep vertrouwen in wie jij kan Zijn   Door diepe liefde voor wat jouw Zijn is

Zijn, wie jij bent.
Zijn, door niet in te schikken.
Zijn, op een dieper niveau

Hoe?

Ik ben een levenscoach. Ik coach met mijn volle bewustzijn. Mijn volledige aanwezigheid. Mijn constante aandacht voor al dat is, al wat jij hebt, al wat bij jou is, en dat te verbinden en aan je terug te geven.

Ik ben hoogbegaafd en hoogsensitief. En gebruik dit als een gave. Een gave om snel jou te lezen en te voelen. Snel het diepere niveau op te kunnen zoeken en je de eerlijkheid te brengen van jouw diepere waarheid. Je te verbinden met jezelf, en dat wat er werkelijk in je speelt. Ik vind verbanden die jij niet meer ziet of weet. Ik verbind lichaam met geest, en andersom.

Mijn intuïtie is sterk ,en hierin essentieel; het is mijn wijze waarop ik me verbind met jou, en de spiegel voor je kan ophouden. De spiegel vanuit liefde voor wie jij kan Zijn, en met de liefde die jou lichaam nodig heeft. Daar kan innerlijke genezing plaatsvinden, en jouw nieuwe tijd starten.

Zorgen voor jezelf, betekent zorgen je geest én lichaam. Door orthomoleculaire voedingsleer i.c.m. leefstijlgeneeskunde creëren we een optimale zelfherstellend vermogen in je lijf zodat lichamelijke genezing kan plaatsvinden. Zodat je lijf jouw ondersteund in de reis die je met jezelf mag gaan maken.

Genezing van je geest ontstaat door de reis naar het diepere niveau; jouw diepere waarheid. Het onzichtbare wordt zichtbaar. Je gaat kennismaken met jouw werkelijke IK.

Door jou te voelen, te lezen, te horen en te zien, weet ik waarheen ik je reis mag begeleiden. Help ik je authentieke keuzes te maken én te beleven, die je werkelijkheid doen veranderen. Dus waar jouw nieuwe tijd mag gaan ontstaan.

Bij mij ga je het beste willen wat je kan, wat in jouw vermogen ligt, omdat je trouw wordt aan wie jij werkelijk bent. Je zijn. 

Eerlijkheid voor en aan jezelf.