Mijn ideale klanten zijn harde werkers, daadkrachtig en doelgericht. Investeren in het leven en hun potentie/talenten (in TIJD, GELD en ENERGIE). Hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en intense behoefte aan eigenaarschap. Zijn Open Minded; nieuwsgierig & leergierig. Ze leven bewust, ze leven intens, en geven oprechte aandacht aan de zaken en mensen die er toe doen.

Ik help Intrinsiek Gemotiveerde Ambitieuze Professionals naar het toe-eigenen van het leven zoals ZIJ die verdienen.

Ik geloof dat een ieder dit leven in eigen handen kan nemen. De keuze heeft en kan maken om vanuit je volle potentie te gaan leven, en je eigen meesterwerk te worden. Leer leven, manifesteer jezelf.

Ik geloof dat je altijd het leven kan creëren wat je verslaafd maakt aan jezelf. De verslaving ontstaat door de waarde die jouw leven gaat krijgen en die JIJ hebt. Dat het je volledig helder wordt hoeveel jouw leven waard is én dát JIJ het leven waard bent.

Mijn belofte is dat je in één gesprek ervaart waar doorbraken voor jou mogelijk zijn om jouw leven in eigen handen te nemen en het leven te gaan manifesteren wat jij verdient.

En dat je gaat ontdekken hoe verslavend het is om vanuit jou volle potentie te gaan leven en daar elke keer de juiste keuzes in te kunnen maken. De stappen te nemen om je eigen meesterwerk te worden.

Ik leer alleen wat ik leef en ik zeg alleen hoe ik het doe. De pijlers hierbij zijn: Transparantie, Meesterschap, Talk-the-Walk en vooral eerlijkheid aan jezelf en gericht op doorbraken (wordt soms ook als een KICK-in-the-Ass gezien). Die geef ik ook graag! No-nonsense, provocerend en confronterend als het moet, zo liefdevol, en compassievol als het mag… Zo relaxed en chil als het is..met oprechte aandacht voor JOU!
(Lees gerust EERST de ervaringen van anderen bij mijn ‘Info’ zodat je een compleet beeld krijgt hoe ik werk)

Mijn magische woorden zijn:
Tell Your Story, Doorbreek, Leer leven, Own Your Life; Wordt je eigen Meesterwerk, Eerlijkheid aan Jezelf, JIJ bent het leven waard

Hoeveel ga jij jouw leven waard vinden? Creëer het in een sessie die ik jou GEEF! ===>> Contact mij