Zuiver & Raakbaar

Met mijn Hart; voel ik jou, geef ik liefde, ga jij jezelf lief hebben, groei je in liefde 

Mijn hoofd: Ziet-, Hoort-, Weet wat is

Ik geef je eerlijkheid aan jezelf, opdat jij eerlijkheid vindt naar jezelf toe

Ik zorg, voor jou en je lijf. 

Hora Est: Healing van Lichaam & Geest

Hoe?

Ik coach met mijn volle bewustzijn. Mijn volledige aanwezigheid. Mijn constante aandacht voor al dat is, al wat jij hebt, al wat bij jou is. 

Ik ben hoogbegaafd en hoogsensitief. En gebruik dit als een gave. Een gave om snel jou te lezen en te voelen. Snel het diepere niveau op te kunnen zoeken en je de eerlijkheid te brengen van jouw diepere waarheid. Je te verbinden met jezelf, en dat wat er werkelijk in je speelt. Ik vind verbanden die jij niet meer ziet of weet. Ik verbind lichaam met geest, en andersom.

Mijn intuïtie is sterk ,en hierin essentieel; het is mijn wijze waarop ik me verbind met jou, en de spiegel voor je kan ophouden. De spiegel vanuit liefde voor wie jij kan Zijn, en met de liefde die jou lichaam nodig heeft. Daar kan innerlijke genezing plaatsvinden.

Door orthomoleculaire voedingsleer i.c.m. leefstijlgeneeskunde creëren we een optimale zelfherstellend vermogen in je lijf zodat lichamelijke genezing kan plaatsvinden.

Genezing van je geest ontstaat door de reis naar het diepere niveau; jouw diepere waarheid. Het onzichtbare wordt zichtbaar. 

Door jou te voelen, te lezen, te horen en te zien, weet ik waarheen ik je reis mag begeleiden. Help ik je authentieke keuzes te maken én te beleven, die je werkelijkheid doen veranderen. 

Bij mij ga je het beste willen wat je kan, wat in jouw vermogen ligt, omdat je trouw wordt aan wie jij werkelijk bent. Je zijn. 

Eerlijkheid voor en aan jezelf. Je bent oké