Coaching bij mij begint altijd met een eerste sessie waarin we kort kennismaken en de kern van je hulpvraag of kwestie vinden. In deze sessie probeer ik je een eerste kleine doorbraak te laten beleven en coach ik je daar op. Deze tijd geef ik je cadeau en kan plaatsvinden op mijn praktijk locatie, bij jou thuis (max 25km) of via skype/facetime.

Is het nodig dat je al weet wat je hulpvraag is of helder hebt wat jouw kwestie is? Nee, mijn coaching is gericht op meer lezen en horen van wat jij bij je draagt dan wat je laat zien of horen. Het enige wat je weet, is dat het ergens niet klopt of lukt. Dat is voldoende om mee te nemen naar ons contactmoment.

Waar ik voor sta, en je garandeer, is dat je voldoende inzichten krijgt en nodige doorbraken die je niet altijd verwacht. Die je de mogelijkheid geven om echte keuzes te maken die er werkelijk toe doen. Elke sessie zal nieuwe waarde geven aan jouw essentie en laten zien wat werkelijk nodig is. Een sessie duurt daarom niet een bepaalde tijd (bv 60min), maar de tijd die nodig is*.

Van te voren kan ik hierdoor niet bepalen wat jij nodig hebt aan coaching. Jij bepaalt dat a.h.v. je uitkomsten in onze eerste sessie en welke begeleiding ik jou daarin kan bieden.

Ga ik je coachen in je nieuwe pad? Dan bewandel je hem het gehele traject niet alleen en ben ik constant naast je. Ik begeleid je extra naast de sessies door de contact via email/what’s app te bieden. Indien nodig krijg je zelfs toegang tot mijn online academie die beschikt over materiaal die kan bijdragen aan jouw ontwikkeling of gezondheid. Naast coaching kan er behoefte zijn aan het (preventief) versterken van je gezondheid, zodat je jouw nieuwe pad kan bewandelen en de veranderingen kan dragen. Hierin bied ik niet alleen coaching maar ook training/begeleiding op leefstijlverandering en orthomoleculaire voedingsadvies.

Jij bent uniek, en gaat jouw eigen pad bepalen en bewandelen. Dat maakt mijn coaching ook uniek; Mijn trajecten worden volledig afgestemd op jou en laten zich niet vastzetten in een pakket. Na onze sessie besluit jij wat je nodig hebt, of ik bij je pas, en doe ik je een aanbod in wat ik je kan bieden en welk bedrag daarbij hoort.

Toch eerst benieuwd naar wie ik ben en hoe ik werk? En hoe een totaalbalans voor jou kan werken, vóórdat je wilt besluiten of 1 op 1 coaching iets voor jou is? Kom dan naar mijn workshop “Eerlijkheid aan Jezelf” en ervaar het zelf!

En anders; schroom niet om contact op te nemen en je “cadeau-tijd” te innen! Plan je sessie:

Mob/What’s app: 06-45734493
Email: info@hora-est-coaching.nl

* Ervaring leert dat een sessie min. 90min en max. 2,5uur duurt.

Voor mijn zakelijke partners; Behoefte aan het inzichtelijk maken van de balans en/of vitaliteit bij jezelf, je medewerkers of binnen teams? Of zelfs preventief de veerkracht vergroten? Ik heb verschillende workshops/trainingen klaar staan.

Tevens ben ik gecertificeerd Trainer van de Quickscan “Organisatie in Balans” Graag contact opnemen voor de mogelijkheden van coaching & trainingen binnen uw bedrijf.