Riejanneke Spruijt Coach - Wie ben ik

Over mij

Het begint allemaal met de ‘Het is Tijd-moment’.

Het moment in oktober 2016 waarop ik na jaren van tegenslag en tegenwerking, constant vechten om overeind te blijven, en altijd zoekende naar mijn levenswijze vol bestaansrecht en betekenis, letterlijk riep ‘Het is afgelopen’…. Dit pik ik niet meer….Het is NU mijn Tijd! 

Het moment wat de ‘beste persoonlijke groei attitude ever’ heeft doen laten ontstaan:

Het is Tijd-Attitude en Mindset.

Vanaf dat moment heb ik besloten dat ik alle verantwoordelijkheid nam om er mijn tijd van te maken. Ik ben verantwoordelijk om mijn leven beter te maken, en dit kan alleen als ik besluit dat Het mijn Tijd Is. 

Noem het maar de ‘Tot hier en niet verder’…en ‘Ik ben nu aan beurt’, want ik accepteerde alle drama, teleurstellingen en constant vastlopen niet meer. 

Ik had altijd al het gevoel dat ik anders was, maar er niet bij hoorde. Ik verlangde naar gezien en gehoord worden. Begrepen worden. Tot mijn recht te komen. Hoe vaak ik dacht dat het aan mij lag, ik aan mezelf ben gaan twijfelen, of zelfs geloofde dat ik er niet toe deed. 

De strijd die ik constant voelde om jezelf te bewijzen, bestaansrecht te hebben, laat het me je uitleggen met een verhaal!

Het verhaal van ‘Hora Est’ =

In de gehoorzaak van de Universiteit verdedigt de promovendus (Doctor i.o.) zijn levenswerk waarvoor hij erkenning hoopt te krijgen met een doctorstitel. Zijn levenswerk die hem authentiek en betekenisvol maakt, en hem status en een bijzondere positie verleent.

De Pedel (functionaris v/d universiteit) komt binnen met zijn speciale staf, geeft een ferme tik op de grondt en verkondigt luid; Hora Est! (= Latijns voor Het is Tijd)

De promovendus mag zijn verdedigende strijd stoppen, en gaat in afwachting van zijn promoveren waarnaar hij zo vurig verlangd. Zijn erkenning.

Maar wat als zijn strijd niet de juiste was? Wat als de enorme sterke verdediging je niet laat promoveren?

Ik heb die staf vast, en laat hem nooit meer los. Ik wil ben de Pedel van mijn eigen leven, en deel graag ferme tikken uit voor een ieder die Hora Est nodig heeft. Die wilt stoppen met het constant vechten en strijden of jezelf verdedigen, en het lef heeft om zichzelf echt te gaan leren ontdekken en de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen leven. Je eigen zuiverste promoveren.

Riejanneke Spruijt; Top Coach; Doorbrekend, Eerlijk; Bedenker Eerlijkheid aan Jezelf Methode. Auteur Master your Balance > 165x gedownload; Voor Ambitieuze Talentvolle Ondernemers-Expert Adviseurs/Consultants; Leven vanuit je volle potentie in rust & verbinding met jezelf? Stoppen met “moeten” en “onrust of strijd”? Contact mij!