Riejanneke Spruijt Coach - Wie ben ik

Een moeder, een echtgenote, een vriendin, een wijkverpleegkundige, een coach, maar bovenal…

Een gepassioneerde ambitieuze vrouw met eigenschappen als ‘direct, doortastend, doorzettend, krachtig, warm en verbindend’. Die gelooft in een ieders talent en unieke kracht, en overtuigd is om hierin van betekenis te kunnen zijn. Die gelooft in jou.
Ik wil bijdragen aan de ontwikkeling van jou. Waar die ook zit, en wat daar ook voor nodig is. Ontwikkelen = Ont-Wikkelen.

Ik heb 15 jaar gewerkt als wijkverpleegkundige, binnen meerdere organisaties waar ik op vele terreinen en afdelingen mezelf verder heb mogen ontwikkelen. En altijd de mens, jou dus, in zijn of haar geheel zien, is wat mij beweegt. Wat mij elke keer weer uitdaagt om meer in verbinding te komen met jou, met mij. En waar ik dan meer van betekenis wil zijn en kan bijdragen. Je bent meer dan wij zien. Meer dan je wilt dat wij zien.

Iedereen heeft zijn zoektocht, en unieke wijze waarop deze tot uiting komt, en hoe deze beleeft wordt. Mijn zoektocht heeft lang geduurd, en kent de grote pieken en dalen die daarbij horen. Een strijd, waarvan ik nu zie dat het geen strijd hoeft te zijn.

‘Het is wat het is, en mag dat er zijn?

Ik sluit mij makkelijk aan bij jouw pieken en dalen, sta open voor jouw complexiteit, en geloof in jouw eigen kracht. Die kracht die je zal helpen om weer gehoord en gezien te voelen. En dat gehoord en gezien voelen, begint bij mij…